Tom Dubravec / CROPIX
'MORAJU SVI OTIĆI'

MARIN BRBIĆ O MAMIĆEVOM ODLASKU 'Sve je to kozmetika, stvari se neće bitno promijeniti!'

Piše: Slaven AlfirevićObjavljeno: 26. srpanj 2016. 10:32

Marin Brbić, donedavni predsjednik uprave Hajduka u ostavci Zdravka Mamića ne vidi bitne promjene. Kaže, sve je to kozmetika!

Brbić je, da podsjetimo, gotovo pune četiri minule godine, koliko je bio na čelu izvršne vlasti "bijelih", osim što je bio na vrhu Hajduka, proveo i u permanentnom ratu, neslaganju s politikom i odnosima s HNS-om. Boreći se za, kako kaže, pravdu i poštenije odnose. Utoliko je relevantan komentator najnovijeg Mamićeva poteza. Dakle:

- Stvari se neće bitno promijeniti – uvjeren je Brbić.

Hoće li se odlaskom Zdravka Mamića s mjesta dopredsjednika HNS-a stvari promijeniti u hrvatskom nogometu?

Da

Ne

- Nije samo Zdravko Mamić radio loše stvari ne samo po Hajduk, nego i po čitav hrvatski nogomet. On je samo bio na čelu cijele grupe ljudi, ali sva ta njegova ekipa o kojoj smo mi dugo govorili, koliko vidim ostaje i dalje na sceni. Ništa se suštinski neće promijeniti. A potrebne su radikalne promjene.

Brbić kaže:

- Suvišan je komentar ako netko misli da je plasman reprezentacije među 16 na Euru dovoljno dobar plasman, nema se tu što dodati. A da ne govorim o ignoriranju Zakona o sportu. Moraju oni svi otići! Jer dok su svi Mamićevi ljudi ostali, nema ni promjena. A Mamićeva ostavka je, pretpostavljam, samo kozmetika na koju je on primoran – misli Brbić.

Linker
28. travanj 2024 17:30