Screenshot
TREBA REĆI ISTINU

MATJAŽ KEK NIJE MOGAO POŠTENIJE SAŽETI PORAZ KOJI ĆE JOŠ DUGO BOLJETI 'I do našeg gola smo imali dovoljno sreće! Sad vidite što je europski nogomet..'

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 17. kolovoz 2017. 01:58

Kao i uvijek, strateg Rijeke Matjaž Kek objektivno je sagledao rezultat utakmice protiv Olympiacosa (2:1). Utakmicu je odlično pripremio, ali kada je Besnik Hasi mogao dozvoliti luksuz i ubaciti najboljeg igrača (Fortounis), Kek je bio primoran zbog ozljeda vaditi Gorgona, pa Gavranovića.

- Mislim da smo i do našeg gola imali dovoljno sreće, Olympiacos je imao nekoliko šansi koje momčad takvog ranga mora iskoristiti. Nama je kasnije pala fizika, onda i koncentracija, ali šteta što nismo izdržali s igračem manje. Takav pad koncentracije u 93. minuti je na ovakvoj razini nedopustiv. Olympiacos je pokazao kvalitetu, no mi i dalje imamo aktivan rezultat - rekao je Kek, čije su misli sada usmjerene prema Rujevici.


All Goals & highlights HD - Olympiacos (Gre...

Kao i uvijek, najprije Lokomotiva u prvenstvu, ali Olympiacos i uzvratni dvoboj doigravanja Lige prvaka će biti nemoguće izbaciti iz podsvijesti.

- Mi sada gledamo prema naprijed, ako mi budemo pravi, onda je na Rujevici sve moguće. No, za takve stvari moramo bolje, puno bolje trčati. Čestitam Olympiacosu, a meni je žao što mi nismo bili pametniji i koncentraciji. Svi smo sada vidjeli što je europski nogomet, pa i kakva je to razina trke, agresije i kvalitete - poručio je trener Bijelih.


Araujo Heber Goal HD - Olympiakos Piraeus (Gre...

Linker
27. travanj 2024 16:55