REUTERS
POTPUNA NULA

NA OTOKU SE U NEVJERICI PITAJU: JE LI IKADA IKOME OVO USPJELO U LIGI PRVAKA?! Engleski reprezentativac u srazu s Atleticom srušio neslavni rekord!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. travanj 2017. 18:38

Leicester je u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka odradio prilično dobar posao iako je poražen kod Atletico Madrida 0:1. 'Lisice' su na Vicente Calderonu igrale na 'nulu' i to bi im na kraju i uspjelo da 'colchonerosi' nisu dobili penal na poklon budući da prekršaj nije bio unutar 16 metara.

Međutim, jedan drugi detalje sa sinoćnje utakmice je upao u oko. Čini se kako je Jamie Vardy doslovno shvatio igranje na nulu pa je na susretu imao točno toliki postotak uspješnih dodavanja.

Ok, to je velikim dijelom i zasluga taktike koju su gosti u Madridu pripremili jer je Vardy trebao uloviti jednu od dugih lopti koje su mu slali i onda probati na brzinu zabiti, no svejedno je teško povjerovati da profesionalac u četvrtfinalu Lige prvaka ne uspije niti jednom dodati loptu nekome...

Vardy je izašao u 77. minuti susreta, no i to je trebalo biti dovoljno da barem doda jednu loptu prvom do sebe. Novinar engleskog Guardiana fotografirao je i objavio na svom twitteru službeni zapisnik u kojem piše kako je Vardy imao jedan pokušaj za srednje daleko dodavanje i jedan za daleko dodavanje, no oba su bila pogrešna.

Na Otoku se u nevjerici pitaju je li ikome ikada ovo uspjelo u Ligi prvaka, a iako nemamo točan podatak i nama se čini kao da je Vardy upravo postao vlasnik neslavnog rekorda...

Linker
27. travanj 2024 08:41