CROPIX
PRVI DOJMOVI O ZAGREBU

NAJVEĆE DINAMOVO POJAČANJE NEZADOVOLJNO 'KRIVIM CITATIMA' 'Šokiran sam naslovima u hrvatskim medijima! Za gospodina Mamića rekao sam samo da...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. kolovoz 2017. 21:21

Jedno od pojačanja Dinama ovog ljeta, češki nogometaš Jan Lecjaks sve više oduševljava svojim igrama u modrom dresu otkako je stigao iz švicarskog Young Boysa, a za češki iSport otkrio je svoje dojmove o klubu i životu u Zagrebu.

Međutim, dio njegovog razgovora, vezan uz Zdravka Mamića, podigao je nešto prašine u hrvatskoj javnosti, a kako sam Lecjaks tvrdi 'taj dio razgovora je sasvim pogrešno prenesen'.

"Ostao sam šokiran kada sam vidio naslove u hrvatskim medijima i sadržaj iz kojeg su citirani. Čisto sumnjam da me novinar krivo shvatio, ali je u svakom slučaju pogrešno prenio naš razgovor. Za gospodina Mamića rekao sam samo da sam ga sreo nekoliko puta i da je bio izuzetno srdačan, što su mi ranije rekli i moji suigrači. Ne znam iz kojeg razloga je dio razgovora sasvim pogrešno prenesen. Svjestan sam da svi jure za senzacijama, ali ovo nije bilo u redu", pojasnio je Lecjaks.

Linker
07. svibanj 2024 23:58