Reuters / Susana Vera Livepic / REUTERS
TRANSFER BOMBA

NAJVEĆI TRANSFER LJETA NA KORAK DO REALIZACIJE Fantastični Francuz pristao na uvjete Manchester Uniteda, Englezi će odmah iskeširati 100 milijuna eura

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. svibanj 2017. 20:31

Kako prenosi engleski Sun, Manchester United i francuski napadač Antoine Griezmann navodno su postigli dogovor i ovaj fantastični nogometaš od ljeta bi trebao postati novi stanovnik Old Trafforda.

Već duže vrijeme priča se o njegovom dolasku na Otok, a osim Uniteda za njegove usluge zainteresirani su i Chelsea i Manchester City. I u Realu su pokušavali učiniti sve ne bi li ga zadržali u Madridu, ali izgleda kako je Francuz odlučan u tome da se zaputi prema Engleskoj i to upravu u Manchester United.

United je prema navodima s Otoka ponudio Griezmannu petogodišnji ugovor prema kojem bi zarađivao oko 330 tisuća eura tjedno. 'Crveni vragovi' su njegovo povjerenje 'kupili' na način što su obećali kako će u nadolazećem prijelaznom roku dovesti još nekoliko pojačanja u klub.

U Unitedu će vrlo vjerojatno otkupiti njegov ugovor s Atletico Madridom koji iznosi 100 milijuna eura, dok će Madriđani sada krenuti u potragui za njegovom zamjenom. Kao potencijalni nasljednici Francuza u napadu spominju se Alexis Sanchez i Alexandre Lacazette.

Linker
08. svibanj 2024 12:44