Goran Mehkek / CROPIX / CROPIX
SRETAN ZBOG POBJEDE

NEPOBJEDIVI ANTE ČAČIĆ ZAHVALJIVAO SVIMA PO REDU Hvala igračima, hvala Savezu na ugovoru, a najveća hvala od srca svima koji su nas došli bodriti!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. ožujak 2017. 00:06

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić nakon minimalne je (1-0) pobjede protiv Ukrajine u kvalifikacijskom susretu za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine izjavio kako je momčadi mnogo pomogla podrška s tribina stadiona u Maksimiru.

- Moram čestitati igračima. Veliko hvala našim ljudima koji su došli bodriti reprezenaciju, hvala im od srca, bili su ogromna podrška. S ova tri boda smo napravili velik posao, dosad je Ukrajina bila neporažena, dolaskom Ševčenka oni su druga momčad. Imali smo dosta prilika, drugo poluvrijeme smo pali energetski i iz toga su se izrodile dvije prilike za njih.


Nikola Kalinić Goal HD - Croatia 1-0 Ukraine...

Hrvatska je u utakmicu ušla bez Ćorluke, Vrsaljka i Perišića.

- Bili smo lišeni tri prvotimca, Mandžukić igra na toj poziciji u Juventusu, bio je vrlo agilan, odgovoran u fazi obrane. Teško je ne biti zadovoljan jer smo praktički prvi put igrali u ovoj postavi. Igrači se brzo adaptiraju na novonastalu situaciju. Sada na startu vidimo cilj, ali moramo biti oprezni da ne posrnemo i ne prospemo što smo dosad napravili.

Drugo poluvrijeme nije bilo dobro poput prve dionice.

- Svjesno smo stali u zonu na kraju, možda smo mogli biti bliže igračima. Zadovoljan sam Rakitićem, Brozović se teško umara, trebao nam je Kovačić posljednjih 10 minuta.

Inače, prije utakmice Čačić je produžio ugovor i vodit će nacionalnu selekciju sljedeće dvije godine.

- Zahvaljujem se savezu, to je velika satisfakcija za moj rad. Trajete onoliko koliko vas igrači prate - podvukao je Ante Čačić.

Rezultati by SofaScore

Linker
03. svibanj 2024 17:24