REUTERS/Jon Nazca
PIŠE AS

NEYMARU JE POTREBNA STRUČNA POMOĆ Španjolci otkrivaju kako će Barcelonina zvijezda ispaštati zbog velikog i skupog gafa

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. travanj 2017. 09:57

Prema napisima španjolskog Asa, koji se poziva na UOL Esporte, Neymar mora ići kod psihologa.

Navodno je intervenciju psihologa kod Barcelonine zvijezde zatražio Brazilski nogometni savez i preporučen im je Joaquin Valdes, koji surađuje s trenerom katalonskog kluba Joaquinom Valdesom.

Pomoć za Neymara zatražena je zbog posljednjeg gafa i burne reakcije u susretu protiv Malage koja ga je koštala propuštanja velikog nadolazećeg derbija protiv Real Madrida.

Podsjećamo, prvi žuti protiv Malage Neymar je zaslužio zbog problema s kopačkama kada je 'ometao' igru', a drugi zbog grubog prekršaja. Brazilac je bijesan zbog onog prvog žutog i zbog prvog isključivanja s utakmice kod izlaska s travnjaka sarkastično pljeskao četvrtom sucu i zbog toga će propustiti okršaj kod Reala.


Neymar Red Card

"Njegovo isključenje protiv Malage definitivni je dokaz na Neymar treba pomoć", piše As, dodavši kako burna reakcija protiv Malage nije jedini primjer njegove nervoze i agresivnosti, pa se tako navode primjeri u utakmicama protiv PSG-a, Atletico Madrida i Athletic Bilbaa, ali i u dresu brazilske reprezentacije protiv Kolumbije.

Brazilski reprezentativac na kraju će propustiti "El Clasico" u kojem će njegova Barcelona gostovati kod Reala 23. travnja, ali i još dvije utakmice, jer je zaradio suspenziju od tri utakmice.

Linker
07. svibanj 2024 22:25