Slaven Bilić
 Reuters / Jason Cairnduff Livepic
IMA PUNU POTPORU

NIKAD MU NIJE BILO TEŽE, ALI WEST HAM NE ODUSTAJE OD LEGENDARNOG HRVATA 'Mi smo obitelj, a u teškim vremenima obitelj se drži zajedno'

Piše: Toni RončevićObjavljeno: 06. prosinac 2016. 16:25

Jedan od suvlasnika West Hama David Sullivan podržao je Slavena Bilića kojem se trese pozicija menadžera londonske momčadi. Bilić je bio na sastanku s vlasnicima, a oni su mu izrazili podršku u situaciji gdje se West Ham nalazi samo jedan bod iznad zone ispadanja.

- Slaven jako brine oko stanja i siguran sam da ćemo svi u klubu učiniti sve da okrenemo situaciju - rekao je Sullivan, a puno polemika se javilo nakon posljednjeg kola igranog za vikend.

West Ham je, naime, kod kuće poražen od Arsenala s visokih 1:5, a loša igra i rezultat dodatno su zabrinuli navijače. Ipak, još je puno do kraja i nije rečeno da se West Ham ne moće oporaviti i vratiti tamo gdje je bio prošle sezone, u gornjem dijelu premierligaškog poretka.

- Bez obzira što neki govore, igrači su puni duha i naporno rade prema ostvarenju ciljeva. Svi se moramo držati zajedno i podržati igrače. Mi smo obitelj, a u teškim vremenima obitelj se drži zajedno - zaključio je David Sullivan.

Jordan Mansfield/Getty Images)
Getty Images

Menadžer Arsenala Arsene Wenger istaknuo je još jedan problem, a to je novi stadion. Francuz tvrdi da će West Hamu trebati najmanje dvije godine da se privikne na novi stadion. West Ham je ljetos preselio s Upton Parka na Olimpijski stadion, što je koincidiralo sa znatno slabijim rezultatim no prošle godine.

- Bit će potrebno više od godine dana, a možda i dvije jer morate stvoriti povijest. Navijači se privikavaju, a igrači se moraju osjećati potpuno ugodno i imati osjećaj da igraju doma, a ne na neutralnom travnjaku.

Linker
02. svibanj 2024 13:09