Foto: Ante Cizmic / CROPIX / CROPIX
EUFORIČNI HAJDUKOVCI

NIKAD TOLIKO RASPOLOŽENIH IGRAČA ZA IZJAVE 'Zaslužili smo guštati', 'Nikoga se ne treba bojati u Play-offu', 'Nestrpljivo iščekujemo ždrijeb'...

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 04. kolovoz 2017. 00:58

Nikad toliko raspoloženih igrača za izjave kao poslije pobjede nad Brondbyem. Stajali su Bijeli u redu kako bi svoja razmišljanja podijelili medijima.

- Svaka igra ima svoj plan, a naš je plan bio Dancima prepustiti igru i čekati. Bili smo strpljivi, znali samo da momčad uvijek može izbaciti pojedinca u ulozi pobjednika i na kraju smo zaslužili guštat - kazao je Dante Stipica posvetivši pobjedu svim ljudima u Dalmaciji.
- Svim ljudima i posebno našim navijačima koji su prošli turbuletno posljednje razdoblje - dodao je Stipica.

Nikola Vlašić je naglasio kako se Hajduk ne treba nikoga bojati u ždrijebu.

- Potvrdili smo da smo favoriti na Poljudu. Bez obzira tko dođe u ždrijebu za play off, nikoga se ne treba bojati. Osobna igra ? Već dulje vrijeme se odlično osjećam, pun sam samopouzdanja i željnio čekam nedjeljeni derbi u Maksimiru. Odmorit ćemo se, malo proslaviti i onda u nedjelju želimo zaokružiti tjedan. Čime ? Još jednom pobjedom, naravno. Imamo niz od sedam utakmica, želimo tako nastaviti.


Ante Erceg Goal HD - Hajduk Split 1 - 0 Brondby... by sportsplay

Josip Juranović je o tijeku susreta dodao nekoliko rečenica:

- Bili smo puno bolji i mogli samo ranije riješiti utakmicu. Brondby je tražio da mi napadamo, ali igrali smo mudro i pametno. Sačekali, pobijedili i nestrpljivo iščekujemo ždrijeb. Na Poljudu se nitko protiv nas neće naigrati.


Ante Erceg GOAL HD - Hajduk Split (Cro) 2 - 0... by 87taras

Linker
05. svibanj 2024 04:27