Filip Benković

 SCREENSHOT
ODLIČNA REAKCIJA

VIDEO Bivši igrač Dinama oduševio sjajnim potezom: Pogledajte kako je ‘leteći Hrvat‘ spasio svoju momčad

Vural je svladao golmana i činilo se da lopta ide u mrežu, ali tada se ukazao hrvatski branič
Piše: Niko MatičevićObjavljeno: 14. siječanj 2024. 16:40

U susretu 20. kola turske lige između Antalyaspora i Trabzonspora nije bilo pobjednika te je završilo 1:1. Potez dana pripao je bivšem stoperu Dinama Filipu Benkoviću koji je sjajnim čišćenjem s crte spasio svoju momčad.

U 36. minuti Güray Vural je nakon lijepe akcije domaćina lijepo opalio. Vural je svladao golmana i činilo se da lopta ide u mrežu, ali tada se ukazao Benković koji je akrobatskim potezom spasio svoju momčad.

VIDEO SJAJNOG ČIŠĆENJA POGLEDAJTE OVDJE.

Antalyaspor ipak dolazi do izjednačenja u 68. minuti. Strijelac je bio igrač koji je pogodio stativu u 11. minuti, Sagiv Jehezkel. Trabzonspor je ovim bodom ostao na trećem mjestu s 37 bodova, dok je Antalyaspor na sedmom mjestu.

Benković je dijete Dinama koje je 2018. za više od 14 milijuna otišlo u Leicester. Od tamo je odlazio na posudbe sve do 2022. kada u besplatnom transferu odlazi u Udinese. Trabzonsporu se priključio ovoga ljeta na jednogodišnju posudbu.

Nakon perioda bez previše minutaže, Benković je u zadnje tri utakmice dobio priliku od prve minute. Tu priliku za sada koristi te je nakon gola u prošloj utakmici sada ponovno pružio dobru predstavu.

Linker
10. svibanj 2024 01:54