Slavlje igrača Galatasaraya

 Seskimphoto/seskimphoto/profimedia
TURSKO PRVENSTVO

VIDEO Navijači Fenera gledali su u šoku: Galatasaray uz nevjerojatnu sreću došao do pobjede

Pogreška igrača Karagumruka najviše je ‘prisjela‘ navijačima Fenerbahçea koji su jedva čekali kiks rivala
Piše: Vito TomasObjavljeno: 20. prosinac 2023. 23:33

U 17. kolu turske Super lige Galatasaray je kod kuće pobijedio Karagumruk s minimalnih 1:0. Domaći navijači mogu biti presretni što je njihova momčad uspjela doći do tri boda, ponajviše zbog načina kojim su došli do pobjede.

Utakmicu su obilježila dva zaista bizarna, ali ključna momenta. Prvo je Galatasaray poveo pogotkom Kerema Aktürkoglua u 40. minuti. Na ne toliko opasan udarac Demirbaya iz daljine gostujući je golman katastrofalno reagirao ispustivši loptu iz ruke. Namjestio ju je Aktürkogluu ravno na udarac koji nije imao težak zadatak.

Gol pogledajte OVDJE.

Činilo se da je Galata tu ispucao svu sreću, no pokazalo se drugačije. Naime, igrala se 91. minuta kada je Karagumruk izborio korner. Nakon vrlo dobrog centaršuta napadač domaćih Lasagna udario je loptu glavom i ona je išla u mrežu Galatasaraya, ali potom je Dursun napravio neshvatljiv potez.

Igrač Karagumruka je s linije zakucao loptu u gol domaće momčadi, a pomoćnik je na šok i nevjericu signalizirao zaleđe. Da nije dirao loptu, gol bi bio regularan s obzirom na to da Dursun nije utjecao na igru niti smetao golmanu.

Situaciju pogledajte OVDJE.

Pogreška igrača Karagumruka najviše je ‘prisjela‘ navijačima Fenerbahçea koji su jedva čekali kiks Galate kako bi se bodovno odvojili od njih. Ipak, u idućem kolu u izravnom će susretu protiv Galatasaraya imati priliku pobjeći od najvećih rivala.

Linker
09. svibanj 2024 11:56