Andy Carroll

 Oli Scarff/afp/profimedia
ŠTO ĆE REĆI SUPRUGA?

Bivša zvijezda Liverpoola u središtu skandala: Oženjeni nogometaš uhvaćen u nezgodnom položaju s lijepom DJ-icom

‘Pričao je o tome što bi radio s njima. Bilo je to šokantno ponašanje za nekoga tko je oženjen‘
Piše: SNObjavljeno: 14. kolovoz 2023. 18:42

Bivša zvijezda Liverpoola, Newcastlea i West Hama, Andy Carroll, našla se u središtu skandala. Nogometaš Readinga je snimljen kako je na jednom kućnom partiju bio vrlo prisan s DJ-icom Kitty McPaws.

Ovo ne bi bilo ništa neobično da Carroll nije oženjen. Carroll je, piše The Sun, najprije potrošio dvije tisuće funti u klubu pa došao na kućnu zabavu gdje je se s Kitty grlio i vrlo izazovno plesao.

Jedan od svjedoka je rekao kako je Carroll viđen kako se nabacuje i drugim ženama na partiju, a jedna ženska gošća je otkrila što im je govorio.

- Pričao je o tome što bi radio s njima. Bilo je to šokantno ponašanje za nekoga tko je oženjen - prenosi riječi svjedokinje The Sun.

Njegova supriuga Billi Mucklow je na odmoru u Španjolskoj s njihovih troje djece, dok Carroll čeka novu sezonu s niželigašem Readingom. Dok čeka nove nogometne obaveze, Carroll se očito lijepo zabavlja. DJ Kitty, pravog imena Georgia Sims, je rekla kako ništa nije bilo među njima.

- Bio je vani cijelu noć, a ja sam bila DJ. Kratko smo popričali prije mojeg nastupa. To je bilo to - rekla je Kitty.

Ipak, svjedoci tvrde kako su se Carroll i Kitty proždirali pogledom dok je ona svoju nogu prebacila preko njegove.

- Dirao ju je po stražnjici. Bilo je to jasno upucavanje. Netko se našalio i da je Kitty McPaws (Maca McŠapa u prijevodu) opravdala svoje ime jer su im šape bile po svuda. Andy je bio vrlo bezbrižan. Znao da je drugi gledaju i da ga čak i snimaju s Kitty - rekao je jedan od svjedoka.

Carroll za sada nije komentirao ove događaje, a nje se oglasila ni njegova supruga.

FOTOGRAFIJE CARROLLA I KITTY POGLEDAJTE OVJDE.

Linker
11. svibanj 2024 15:56