Tom Dubravec / CROPIX
BRBIĆ IZNENAĐEN

BIVŠI PREDSJEDNIK HAJDUKA OŠTRO OSUDIO NASILJE I PORUČIO 'Šokiran sam napadom na Marića, a razmislit ću o tužbi protiv gospodina Gredelja'

Piše: Ivica MarkovićObjavljeno: 11. listopad 2016. 23:08

"Mržnja u očima tih mladića nije slučajna. Nju su potpirivali bivša Uprava Hajduka na čelu sa Marinom Brbićem i mojim kolegom Ljubom Pavasovićem Viskovićem", izjavio je između ostalog, danas, za RTL televiziju poznati hrvatski odvjetnik Vladimir Gredelj.

Zbog te izjave smo nazvali Marina Brbića, bivšeg predsjednika Hajduka koji nam je dao i izjavu, povodom Gredeljeve izjave.

- Pa ne znam što se dogodilo gospodinu Gredelju da izrekne takvu izjavu. Doduše, ja je nisam čuo, jer nisam gledao vijesti RTL-a, ali svakako ste me zatekli s ovom informacijom i mogu reći da ću ozbiljno razmisliti o tužbi protiv gospodina Gredelja, rekao je Brbić za Slobodnu Dalmaciju.

Što se tiče napada na Bruna Marića, najoštrije osuđujem takav čin i smatram da je on sulud. Šokiran sam tim napadom i smatram da to nitko ne zaslužuje. Što se tiče mog "neslaganja" sa suđenjem Bruna Marića, mogu samo reći da je Hajduk uvijek tražio samo jednakost i pravednost na terenu, koju nismo mogli dobiti, tada, kao ni sada. Vidjeli ste kako je suđen zadnji derbi Hajduka i Dinama u Maksimiru, kazuje Marin Brbić.

Bivši predsjednik Hajduka Marin Brbić i Bruno Marić, samo su jednom pričali.

- Jednom prilikom smo vrlo kratko pričali i nisam bio neugodan, a to je rekao i sam Bruno Marić. Mi nikada u Hajduku nismo govorili protiv čovjeka Bruna Marića, već protiv njegovog suđenja, jer je u nekoliko navrata sudio protiv Hajduka i dosta nas je puta oštetio. Svi se sjećaju njegovog suđenja u finalu Kupa u Maksimiru, kada je Dinamo pobijedio 3:0, pa potom u utakmici sa Splitom, kada nam je poništio reguralan gol, a kao šlag na torti je bila utakmica s Dinamom u Splitu, gdje nam nije dosudio čisti penal. Još jednom ponavljam, katastrofa je da se tako nekog napadne i najoštrije osuđujem taj napad, zaključio je Marin Brbić.

Linker
19. svibanj 2024 10:58