Srdjan Vrancic / CROPIX
MAKSIMIR NAŠAO NASLJEDNIKA?

CICO SE SA SUZAMA OPROSTIO OD NAVIJAČA I POSTAO BIVŠI Tko je sljedeći? Deklarirani dinamovac i nekadašnji kapetan juniora Dinama postaje novi trener?

Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 19. rujan 2016. 01:54

Nije vozač Mile došao ni do tunela Učka, a Cico je već postao još jednim bivšim. Ne znamo jel prvi koji je otišao suznih očiju, ali znamo da to nije sam učinio, danas ujutro bi ionako bio smijenjen.

'Gospodo, ja vam sada odlazim'. U tri riječi Zlatko Kranjčar zatvorio je vrata svog kluba. Brak iz interesa trajao je manje od tri mjeseca, a neslavno je propao nakon 90. riječkih minuta. Dinamo je na Rujevici izgledao sramotno. Novi sustav igre, Fernandes i Soudani koji dolaze do klupe i šire ruke s pitanjem: 'Treneru, što da radimo' dok Rujevica posprdno skandira: Cico, ostani!

Iako, nije fer prema treneru koji ih je svojevremeno vodio s klupe, ali…
Ostavka Zlatka Kranjčara jedina je logična odluka u nedjeljnoj večeri u kojoj je član Lige prvaka izgledao poput seljačke radne zadruga. Bez glave i repa. Bez lidera na terenu i na klupi. Da, ponudio je Kranjčar i dozu patiteke na odlasku. Pokoju suzu ispod tribine s BBB te poruku:

'Ostavljam europski iskorak u koji nitko nije vjerovao'.
Dobro, nije da se baš vjerovalo u Ligu prvaka, ali istina je i da je Kranjčaru u Salzburgu završila sezona. Nakon Red Bulla u ovom se braku ponašao kao da svadba još nije završila. Propuštao je treninge koje su vodili asistenti te klupske obaveze a večer prije derbija na Rujevici je nestao u bespućima Istre sa svojim pajdašima te se u tri ujutro ukazao u hotelu. Neozbiljno? Malo je reći!

No, o bivšima sve najbolje i ajmo dalje. Tko će voditi Dinamo ove srijede u Velom vrhu? Željko Sopić. A kasnije? Kandidata ne manjka. Kolega iz Bugarske šalje SMS “želim vam Ivajla Peteva na klupi”.

Hvala na lijepim željama, ali kolega ipak simpatizira Hajduk pa nekako sumnjamo u njegove dobre namjere. Uostalom, Petev je izbornik koji gubi presudne utakmice. Znaju to najbolje u Ludogorecu i Limassolu.
U nedjelju navečer najbolje je kotirao Željko Kopić. Da, ima četiri poraza u nizu, ali u Koprivnici su mu rasprodali momčad a igrače mu doveli dva dana uoči početka prvenstva. Nenad Bjelica je otišao u Poljsku, Ivković je u Lokomotivi, a Vulića ne bi prihvatili navijači. Sve to nabrojano guraju Kopića, inače deklariranog Dinamovca i nekadašnjeg kapetana juniora maksimirske ekipe, u prvu startnu poziciju..

Linker
12. svibanj 2024 07:24