Damir Krznar

 NIKSA STIPANICEV/CROPIX Cropix
OSEBUJNA ANALIZA

‘Damir je napravio samo jednu grešku. Trebao je otići točno 1. rujna! Evo zašto baš na taj datum...‘

‘Ne podržavam ja Krznara, već podržavam sve normalne trenere, a on to definitivno jest!‘
Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 02. prosinac 2021. 13:15

Ilija Lončarević jedan je od onih koji je uvijek podržavao Damira Krznara i naglašavao kako od srijede bivši trener Dinama ima kvalitetu za vođenje Modrih. Nije u četvrtak imao snage ni volje elaborirati svoje mišljenje o tome što se događa u maksimirskom klubu, Krznarovu ostavku, ustoličenje Željka Kopića, Dinamove poteze...

- Ne podržavam ja Krznara, već podržavam sve normalne trenere, a on to definitivno jest. Komentirao sam već tisuću puta stanje i funkcioniranje Dinama i mislim da stvarno više nema smisla ništa komentirati. Jedino mislim da je Damir pogriješio što već 1. rujna nije podnio ostavku i otišao - kaže Lončarević.

Zašto oko 1. rujna?

- Već je tada bila sazrela situacija da ode, počele su se dešavati neke stvari oko kluba, stvarala se takva atmosfera i ne bi doživljavao sve ovo što doživljava da je otišao tada. No, svaka mu čast, odlučio je ostati zbog momčadi, kako bi pomogao klubu.

Za njega se ne brinem, ima znanje i kvalitetu za nastavak karijere u nekom drugom klubu, kao i mi svi ostali koji smo bili treneri Dinama. Jedino mi je bitno da je zdrav, da svi ovi događaji nisu utjecali negativno na njegovo zdravlje - zaključio je u kratkom osvrtu 77-godišnji nogometni stručnjak.

image

Ilija Lončarević

RANKO SUVAR/CROPIX

Linker
20. svibanj 2024 02:28