Otto i transparent
 SN
SVAKA ČAST

Foto: Dirljiva poruka u čast legendi! Pogledajte kako su se navijači Salzburga oprostili od Otta Barića

Otto Barić oblikovao je austrijsku nogometnu scenu otprilike 30 godina. S uspjehom i karizmom
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. prosinac 2020. 18:43

Dugi niz godina Otto Barić je bio vodeća nogometna ličnost u cijeloj Austriji. Nećete nikad biti zaboravljeni, kao ni vaš nezamjenjivi očaravajući način rada. Otto Barić je u svojoj eri ostavio dubok trag i pružio neizmjerno mnogo austrijskom nogometu. I u klupskom i u reprezentativnom nogometu. Zauzet će počasno mjesto u austrijskoj nogometnoj povijesti - rekao je predsjednik NS Austrije Leo Windter.

Austrijski mediji posvetili su mnogo pažnje vijesti o smrti legendarnog hrvatskog nogometnog stručnjaka Otte Barića (87) koji je svoje najveće nogometne rezultate ostvario upravo u Austriji.

- Otto Barić oblikovao je austrijsku nogometnu scenu otprilike 30 godina. S uspjehom, karizmom i legendarnim sagama. "Otto Maximal", bio je sedam puta prvak s tri različite momčadi, a dva puta je bio u finalu europskih kupova - pisalo je u Kleine Zeitungu, a poruku u spomen na velikog Otta poslali su i navijači Salzburga koji su razvili veliki transparent na kojem je pisalo:

- Otto Maximale, počivao u miru, legendo ljubičastih - pisalo je transparentu razvijenog na mostu koji je oduševio sve prolaznike

.

image
Transparent u Salzburgu
FACEBOOK

Linker
20. svibanj 2024 05:03