ŠTO JE PREVIŠE, PREVIŠE JE

DOK SE CIJELI SVIJET BORIO ZA SVJETSKO PRVENSTVO, U HRVATSKOJ SE DOGODILA BIZARNA MASOVNA TUČNJAVA U općoj makljaži korišten čak i elektrošoker!?

Piše: Tihomir HrgaObjavljeno: 10. listopad 2016. 10:53

Nemile scene viđene su u subotu na utakmici 8. kola Druge koprivničko-križevačke županijske lige između vodećeg Ferdinandovca i drugoplasiranog Miklinovca.

Gosti iz Koprivnice stigli su u pratnji dvadesetak navijača, s obje strane se navijalo za svoje, a pala je i pokoja psovka, kao što je to već uobičajeno u nižim rangovima natjecanja.

Međutim, tijekom drugog poluvremena došlo je do nereda nakon što je jedan domaći navijač šakom u glavu udario gostujućeg.

Počela je opća tučnjava koja je potrajala desetak minuta, a dvojica navijača Miklinovca čak tvrde da su bili napadnuti elektrošokerom!

Utakmica je za vrijeme incidenta bila prekinuta, a u koprivničko-križevačkoj policiji doznajemo da je u 17.27 zaprimljena anonimna dojava, ali policijski službenici izlaskom na mjesto događaja nisu zatekli “elemente prekršaja”.

Sve se brzo smirilo, a Ferdinandovac je na kraju pobijedio rezultatom 2:1. No, nesretni koprivnički navijači koji su napadnuti elektrošokerom možda se ipak odluče na privatnu tužbu, jer što je previše, previše je...

Linker
02. svibanj 2024 01:50