Luka Modrić i Coentrao osvojili su Ligu prvaka 2014. godine

 FRANCK FIFE Afp
IDEMO NA MORE

Igrao je s Ronaldom i Modrićem, a sada ima novu strast: ‘To je posao, baš kao i svaki drugi‘

Prvu brodicu Fabio Coentrao kupio je još kao igrač Reala. Sad posjeduje cijelu flotu.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. prosinac 2021. 13:40

Nekada je Fabio Coentrao bio ozbiljan nogometaš. I to kakav! Pet sezona bio je član madridskog Reala, igrao je na Bernabeuu s najboljim mu prijateljem Cristianom Ronaldom, našima Modrićem i Kovačićem, a onda je s 33 godine rekao - dosta. Iako će u ožujku tek napuniti 34 godine, što ga ne čini pretjerano starim u današnje, moderno nogometno doba, još se ljetos ostavio aktivne karijere, i to nakon što je sa svojim zadnjim klubom Rio Aveom ispao iz portugalske prve lige.

Odlučio je reći dosta i posvetiti se - ribarstvu!

Zanimljivu su priču izvukli engleski mediji, o tome kako je nogometaš koji je donedavno zarađivao milijune eura sada pronašao novo zadovoljstvo i zapravo ispunio dječačke snove. Coentrao je, iako 52 puta portugalski reprezentativac u nogometu, htio biti upravo ribar, kao dijete.

Dobar dio zarađenog novca u karijeri Coentrao je dakle investirao u flotu ribarskih brodica i novi posao kojim se sada bavi. Nije to, kako sam kaže, otvorio zbog preživljavanja, nije ga na to primoralo trošenje novca, već čista uživancija i jednostavno činjenje onoga što voli.

- Posao je to kao i svaki drugi. Puno ljudi radi ovdje, volimo more i trebamo ga - kaže Coentrao, dvostruki prvak Europe s Realom.

Linker
24. svibanj 2024 07:47