Michael Dalder / REUTERS
DOBRODOŠLA POMOĆ

IVANU KLASNIĆU BAŠ SVI ŽELE POMOĆI Ravnatelj KBC-a Zagreb poslao otvorenu ponudu vatrenom napadaču, emotivnu poruku podrške poslali i navijači Boltona

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. listopad 2016. 23:50

Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Klasnić ima problema sa zdravljem, potreban mu je novi bubreg, a pomoć mu nudi i Kliničko bolnički centar Zagreb.

Klasnić se srećom ne bori za život, ali mora triput tjedno ići na dijalizu po pet sati i suvišno je govoriti da mu je potreban novi bubreg, a istupio je ravnatelj KBC-a Zagreb Ante Ćorušić.

- Ja sam fan hrvatske nogometne vrste i vrata Kliničkog bolničkog centra našem uvaženom nogometašu Ivanu Klasniću su otvorena. Mislim da će tu dobiti najbolju skrb - izjavio je Ćorušić.

Ubrzo je stigao i odgovor bivšeg člana Vatrenih.

- Sve će biti dobro. Nije tako dramatično kako se piše da se borim za život, ali istina je da trebam bubreg - izjavio je Klasnić.

Klasnić je prvi put presadio bubreg 2007. godine, a kako presađeni bubreg traje 10 godina, upravo je ovih mjeseci sazrijelo vrijeme za novu transplantaciju. Uz ovakvu podršku, kojoj su se pridružili i navijači njegovog bivšeg kluba Boltona, ostaje se nadati pozitivnim raspletu.

Linker
04. svibanj 2024 06:53