ADRIAN DENNIS Afp
BIVŠA ZVIJEZDA BLUESA

‘Kad sam morao napustiti Chelsea, moj problem nisu bili navijači, nego ‘onaj‘ trener! Morao sam otići...‘

‘Vrlo je poseban bio današnji dan. Osjećaj je da ste u vremenu koje ste proveli ovdje napravili dobar posao‘
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 09. listopad 2022. 16:17

Diego Costa u subotu je kao igrač Wolverhamptona zaradio ovacije kompletnog Stamford Bridgea. Bio je to sjajan dokaz što navijači Chelseaja i danas misle o napadaču koji je prije četiri godine bio primoran napustiti klub. Costa je postigao 59 golova u 120 utakmica za Bluese u tri sezone, a s klubom je osvojio i dva naslova u Premier ligi.

Ipak, napustio je Chelsea koncem 2017. u teškim okolnostima, vrativši se u Atletico Madrid, nakon što se u Londonu posvađao s tadašnjim šefom momčadi Antoniom Conteom. Diego Costa si je ‘priuštio‘ malo Contea nakon utakmice.

"Moj problem tada nije bila publika, nego taj trener. Otišao sam u lošim odnosima s tim menadžerom. Morao sam otići. Današnji dan je pokazao da nisam otišao u lošim odnosima s navijačima", kazao je Conte dodajući:

image
ADRIAN DENNIS Afp

"Vrlo je poseban bio današnji dan. Osjećaj je da ste u vremenu koje ste proveli ovdje napravili dobar posao i ostavili lijepe uspomene. Navijači Chelseaja uvijek su se dobro ponašali prema meni."

Kad je Diego Costa napuštao teren navijači Bluesa počeli su skandirati njegovo ime, a on je prošetao oko cijelog terena kako bi došao ispod tribine na kojoj su najžešći navijači Chelseaja. Tamo je dobio najveće ovacije...

Linker
12. svibanj 2024 20:23