JOSE BRETON Nurphoto Via Afp
NIŠTA OD DINAMA?

Kakva poruka Vatrenog: ‘Modrić mi je kao brat. Ali ako ne potpiše za moj klub, imat će problema sa mnom!‘

Modrića se već nekoliko mjeseci povezuje s brojnim europskim, azijskim i američkim klubovima
Piše: SNObjavljeno: 24. travanj 2024. 09:38

Bivši Vatreni i sjajni 35-godišnji hrvatski veznjak Ivan Rakitić poput Cristiana Ronalda i brojnih drugih nogometnih zvijezda odlučio je na kraju karijere potpisati za klub iz Saudijske Arabije.

U Al Shabab stigao je u siječnju ove godine iz španjolske Seville u kojoj je proveo posljednje četiri godine. Ranije je nastupao za Barcelonu, Schalke 04 i Basel, a za hrvatsku nogometnu reprezentaciju upisao je 106 nastupa i zabio 15 golova. Posebno se pamti njegova uloga u osvajanju srebrne medalje na Svjetskome prvenstvu u Rusiji 2018. s Lukom Modrićem i ostalim suigračima.

image
BORIS KOVACEV/CROPIX Cropix

Upravo je zbog hrvatskoga kapetana ponovno došao u fokus nogometne javnosti.

Modrića se već nekoliko mjeseci povezuje s brojnim europskim, azijskim i američkim klubovima, premda s 38 godina na leđima hrvatski maestro i dalje vuče Real Madrid prema novoj tituli španjolske La Lige, a i mogućem novom naslovu Lige prvaka.

Sada je, pak, stigla ponuda i iz Saudijske Arabije u koju ga poziva njegov veliki prijatelj Rakitić:

"Napravit ću sve da dođe. A dođe li Modrić u Saudijsku Arabiju, a ne potpiše za Al Shabab, imat će problema sa mnom," smijući se, izjavio je Ivan Rakitić za Arab News.

image
GABRIEL BOUYS Afp

"On mi je kao brat. Ako se odluči preseliti, to bi bilo nevjerojatno. Nazvao bih ga direktno nakon dvije minute da pokušam učiniti sve za Al Shabab, za Saudiju, da ga dovedem u Saudi Pro Ligu ili da mu dam sve informacije koje mu možda trebaju." poručio je bivši veznjak Vatrenih.

Linker
24. travanj 2024 09:39