Eden Hazard više neće igrati nogomet

 Agencialof/actionplus/profimedia
NAJSKUPLJI PROMAŠAJ

Kao da su u Madridu jedva čekali da se umirovi: Nevjerojatno kako se Real oprostio od Edena Hazarda

Belgijski napadač je u dresu Kraljeva odigrao samo 76 utakmica i zabio sedam golova
Piše: SNObjavljeno: 10. listopad 2023. 22:47

Belgijski krilni napadač Eden Hazard je na kraju sezone napustio Real Madrid, a sada se oprostio od nogometa. Iako ima tek 32 godine, Hazard je naprije u prosincu prošle godine odlučio da više neće igrati za reprezentaciju, a sada se oprostio i od klupskog nogometa.

Hazardovu karijeru obilježila je sjajna igra u redovima Chelseaja i veliki pad nakon odlaska u Real Madrid. Za Chelsea je odigrao 352 utakmice i zabio 110 golova, te upisao 92 asistencije. S londonskim klubom je osvojio dva naslova prvaka Eugleske, dvije Europske lige i FA Kup, a onda za 115 milijuna eura prešao u Real Madrid.

Ipak, od dolaska u Madrid njegovu su karijeru obilježile ozljede pa je za Kraljeve odigrao samo 76 utakmica i zabio sedam golova, te upisao 12 asistencija. Real se od Hazarda, nakon što je objavio kraj karijere, oprostio u samo dvije rečenice.

"Real Madrid izražava zahvalnost i poštovanje igraču koji je u četiri godie u našem klubu osvojio Ligu prvaka, klupsko Svjetsko prvenstvo, europski superkup, kao i dva španjolska superkupa, ali i dva naslova prvaka i jedan Kup kralja. Real Edenu i njegovoj obitelji želi sve najbolje u budućnosti", stoji u objavi Reala.

Linker
03. svibanj 2024 07:55