RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
NOVA SREDINA

Mijo Caktaš ima novi klub, a tamo bi mu se trebao pridružiti bivši Modri i nekad najbolji igrač Dinama

Klub u svojim redovima od ranije ima nekadašnjeg Dinamovog veznjaka Domagoja Antolića
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 16. srpanj 2021. 14:51

Transfer-saga je gotova. Mijo Caktaš ne ide ni u Rijeku ni u Osijek, bivši kapetan Hajduka novi je član Damaca iz Saudijske Arabije. Svi su detalji posla završeni, iz izvora bliskih saudijskom klubu doznajemo kako će se Caktaš tijekom subote priključiti Damacu na pripremama u slovenskom Zreču.

Caktaš je na proljeće bio udaljen iz prve momčadi splitskoga kluba jer nije htio potpisati novi ugovor, a nije se postigao ni dogovor oko njegova transfera. Sad odlazi kao slobodan igrač iz kluba kojem je bio kapetan, a u Arabiji ga čeka milijunski ugovor.

Međutim, to nije sve. Klub kojeg vodi splitski stručnjak Krešimir Režić u svojim redovima od ranije ima nekadašnjeg Dinamovog veznjaka Domagoja Antolića, a pred završetkom je dovođenje još jednog bivšeg asa Modrih.

To je El Arbi Hillel Soudani, 33-godišnji veznjak koji je prošle sezone bio član grčkog Olympiacosa. Ostavio je Soudani dubok trag u Dinamu, za kojeg je u 196 nastupa postigao 86 pogodaka. Za Olympiacos je poentirao 9 puta u 31 utakmici u svim natjecanjima.

Linker
20. svibanj 2024 23:25