BURAK AKBULUT Anadolu Via Afp
ŠTETA JE VEĆ NAPRAVLJENA

Nasljednik Luke Modrića razbjesnio navijače: ‘To su moja braća, ali ne želim nikoga povrijediti‘

Shvatio je brzo Güler što je napravio, poništio svoju reakciju, ali šteta je već bila napravljena
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 05. ožujak 2024. 23:47

Pozitivna reakcija na "pogrešnu" fotografiju na društvenim mrežama koštala je mladu zvijezdu turskog nogometa Ardu Gülera problema s navijačima Fenerbahčea. Nogometaš madridskog Reala, koji je na Santiago Bernabeu prešao iz redova Fenerbahčea i u dijelu javnosti figurira kao potencijalni ‘nasljednik Luke Modrića‘, zaletio se i stavio "like" na fotografiju na kojoj dvojica njegovih suigrča iz reprezentacije Kerem Akturkoglu i Baris Alper Yilmaz slave pobjedu.

Problem? Slavili su pobjedu Galatasaraya, najvećeg rivala Fenerbahčea. Shvatio je brzo Güler što je napravio, poništio svoju reakciju, ali šteta je već bila napravljena.

"Fotografije su mi se svidjele jer su na njoj moja braća iz reprezentacije, ali kada sam vidio opise ispod, odmah sam poništio svoju reakciju. Nikada ne želim povrijediti navijače Fenera. Imaju vrlo posebno mjesto u mom srcu - pojasnio je mladi nogometaš.

Galatasaray i Fenerbahče i ove se sezone "tuku" za naslov u turskom prvenstvu, a ishod je neizvjestan. Galatasaray trenutno drži vrh ljestvice s dva boda prednosti ispred najljućeg rivala. Neizvjesnu utrku za titulom bi mogla odlučiti međusobna utakmica koja se igra u pretposljednjem prvenstvenom kolu.

Linker
01. svibanj 2024 06:08