KOEMAN

Ne želim izgubiti Lovrena

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. srpanj 2014. 12:36

Southamptonov menadžer Ronald Koeman nada se i dalje da će hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren i sljedeće sezone braniti boje "svetaca"...

Iako je Koeman ponovo naglasio da mu se nikako nisu svidjeli Lovrenovi medijski komentari u kojima je rekao kako je "glavom već u Liverpoolu", te je prozvao klub što ga nije informirao o ponudi "redsa" teškoj 20 milijuna funti, Nizozemac je svjestan igračke kvalitete hrvatskog braniča.

- Igrač ne bi smio govoriti tako nešto, to nije primjereno. Sada moramo vidjeti kako će se stvari razvijati. Zasad Dejan može i dalje igrati za nas. Ne želim ga izgubiti, ali ako ode, otići će samo za vrhunsku cijenu – komentirao je Koeman za Fox Sports.

Za jednu od potencijalnih zamjena u slučaju Lovrenovog transfera u Liverpool slovi nizozemski stoper Ron Vlaar, trenutni igrač Aston Ville.

- Ron bi definitivno bio opcija, iako mislim da sada ne bi bio jeftin. Moramo pričekati i vidjeti.

Ranije ovog ljeta Southamptonove su redove napustili Rickie Lambert i Adam Lallana koji su otišli u Liverpool, kao i Luke Shaw koji je potpisao za Manchester United. S druge strane, redove "svetaca" pojačali su Dušan Tadić i Graziano Pelle.

Linker
26. svibanj 2024 05:10