Zeljko Hajdinjak / Cropix / CROPIX
ZABLISTAO I OSVOJIO PAŽNJU

ODLIČNIM IGRAMA RASTJERUJE PRAŠINU ZABORAVA Hrvatski špilmaher oduševljava u jednoj od najboljih liga svijeta, navijači se zaljubili...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. ožujak 2017. 23:08

Bivši nogometaš NK Zagreba Filip Krovinović igra sve zapaženije u portugalskoj ligi, inače sedmoj na UEFA-inoj listi koeficijenata. Naime, mladi Hrvat je proglašen igračem mjeseca svog kluba Rio Avea po izboru navijača.

Krovinović je nagradu za igrača mjeseca veljače zaslužio vrlo dobrim izdanjima protiv Maritima i Pacos Ferreire kada je službeno bio najbolji igrač na travnjaku, a istaknuo i s nekoliko atraktivnih i zanimljivih poteza protiv jednog od tri najjača portugalska kluba - Sportinga, na Jose Alvaladeu.

Iako je imao stanovitih poteškoća u periodu prilagodbe na novi klub, 21-godišnji igrač se sada ustalio u Rio Aveu, 10. ekipi Primeira Lige, a upisao je 15 nastupa koje je obogatio i dvama pogocima.

Ukupno ima 22 nastupa u svim natjecanjima, navijači su očito sve zadovoljniji i kako je krenulo, Krovinović bi uskoro mogao, premda smo ga malo i zaboravili, podsjetiti na dane iz Zagreba kada je hrvatska javnost upoznala njegove kvalitete: profinjenu tehniku, poseban osjećaj i smisao za igru...

Rezultati by SofaScore

Linker
30. travanj 2024 18:26