Rolling Stones

 Mike Raison/dmg Media/profimedia
NAVIJAČI PODIJELJENI

FOTO: Ovaj će dres ući u povijest. Slavni bend na majicama Barçe, premijera protiv Modrića i društva

Utakmica je na rasporedu 29. listopada, a izbor Rolling Stonesa motiviran je izlaskom novog albuma
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 13. rujan 2023. 09:52

Slavni engleski rock bend Rolling Stonesi pojavit će se na dresu Barcelone u sljedećem El Clasicu, javlja RAC1, a prenosi Mundo Deportivo. Stonesi će tako zamijeniti logo glazbene aplikacije Spotify, s kojom je Barcelona potpisala sponzorski ugovor i prodala prava na ime stadiona, koji se sada zove Spotify Camp Nou.

Utakmica je na rasporedu 29. listopada, a izbor grba Rolling Stonesa motiviran je izlaskom novog albuma slavne rock grupe, prvog nakon 18 godina, točnije od 2005. godine. Album se zove Hackney Diamonds, a ovaj projekt najavili su članovi grupe Mick Jagger, Keith Richards i Ronnie Wood na gostovanju u televizijskoj emisiji kod Jimmyja Fallona.

Bit će to treći logo s glazbenom porukom koji će se vidjeti na dresu Barcelone u El Clasicu. U dvije prethodne prilike odabrani logotipi bili su logo sove, pjevača Drakea i Motomami, logo albuma pjevačice Rosalíje.

Navijači su, sudeći prema prvim reakcijama na društvenim mrežama, podijeljeni. Dok jedni ističu da će dres postati dio povijesti kao vrijedan suvenir, drugi ismijavaju Barceloninu pohlepu i želju za profitom.

"Ne sviđa mi se ideja korištenja različitih brendova za naš dres za El Clásico", komentar je s Twittera.

Linker
12. svibanj 2024 22:32