RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
USKORO RODITELJI

Pogledajte fotografije s vjenčanja: Nakon četiri godine veze Andrej Kramarić oženio se s Mijom Ćurković

Par je svoju vezu ozakonio na Gornjem gradu u Zagrebu uz nazočnost samo najbliže obitelji i kumova
Piše: JLObjavljeno: 31. ožujak 2021. 18:36

Naš poznati nogometni reprezentativac, napadač vatrenih Andrej Kramarić u srijedu poslijepodne oženio se svojom dugogodišnjom djevojkom Mijom Ćurković u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici na Gornjem gradu, uz nazočnost samo najbliže obitelji i kumova. Nakon četverogodišnje veze par je odlučio ozakoniti svoju ljubav kod matičara, a najavili su da će crkveno vjenčanje pričekati neke bolje dane kada će uz njih moći biti obitelj i brojni prijatelji.

image
Andrej Kramarić i Mia Ćurković
RONALD GORSIC/CROPIX Cropix

Ono što je nedavno razveselilo sve njegove prijatelje, ali i cjelokupnu sportsku javnost jest Kramarićeva izjava da bi najesen trebao postati tata.

- Mladenka je sjala u kratkoj bež haljinici s tijarom na kosi, a mladoženja je odjenuo modro odijelo koje je krasila crna leptir-mašna - ispričao nam je jedan njegov prijatelj, dodajući da je sve bilo vrlo intimno i emotivno baš kako i priliči ovom paru.

Inače, Andrej Kramarić u nedjelju je morao napustiti reprezentaciju zbog ozljede gležnja desne noge, ali srećom to ga nije spriječio da uplovi u bračne vode, dodao je naš sugovornik. Andrej je neposredno nakon ozljede za Sportske novosti rekao:

- Boli me malo taj gležanj desne noge, idem na terapije. Nije to ništa strašno, ali ponavlja se. Već sam nekoliko puta imao takvu situaciju, bio bih izvan treninga 3-5 dana i potom se vratio. Očito ću morati to shvatiti ozbiljnije i vidjeti kako da se više ne događa. Iskrenuo sam zglob na utakmici s Ciprom, gurnuo me njihov igrač, pa su naši vikali 'penal', ali nisam pao zato što me gurnuo, nego sam krivo stao kod doskoka i osjetio jaku bol - rekao je Kramarić, koji je zbog tog gležnja protekle jeseni dulje vrijeme bio aut.

image
Andrej Kramarić
RONALD GORSIC/CROPIX Cropix

image
Mia Ćurković
RONALD GORSIC/CROPIX Cropix

image
RONALD GORSIC/CROPIX Cropix

image
RONALD GORSIC/CROPIX

Linker
09. svibanj 2024 18:04