Nenad Bjelica
 Getty Images
NEMA KRAJA GLASINAMA

Proradila nova veza: Danima pišu o Bjelici, a slavni Turčin sada nudi posao bivšem HR izborniku!?

Nastavili su turski mediji s pronalaženjem novog trenera nogometnom divu Fenerbahčeu
Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 21. svibanj 2020. 15:30

Nastavili su turski mediji s pronalaženjem novog trenera Fenerbahčea, a i dalje je među najozbiljnijim kandidatima i donedavni strateg zagrebačkog Dinama Nenad Bjelica (48).

List Fanatik piše da su u igri za novog kormilara istanbulskog velikana ostala još samo dvojica, Bjelica i Erol Bulut, 45-godišnjak koji je trenutačno trener Alanyaspora, a prije toga samostalno je vodio još samo Malatyaspor.

Fanatik za Bjelicu piše da je trener koji voli organizirani nogomet i inzistira na disciplini te da bi mu turska liga mogla odgovarati. Kao Bjeličine mane vide njegovo neiskustvo u vođenju velikih momčadi i nepoznavanje lige.

No ima i nekih drugih priča u kojem je još kandidata za klupu. Neki mediji pišu da Fenerbahče razmišlja i o angažmanu Vincenza Montelle, 45-godišnjeg Talijana koji je posljednji trenerski posao do prosinca prošle godine imao u Fiorentini.

Nije tu kraj. Pišu neki turski mediji da je Mirsad Türkcan, nekad proslavljeni turski košarkaš s korijenima iz Srbije, a danas nogometni menadžer Fenerbahčeu ponudio usluge bivšeg Bayernova trenera Nike Kovača! Ovaj danas 48-godišnji bivši hrvatski kapetan i izbornik u Bayernu je radio do studenog 2019. godine i otad je bez posla.

Dok čelnici kluba traže trenera, igrači Fenerbahčea pažljivo treniraju, još uvijek oprezno u skupinama od po najviše četvorice igrača. Dnevna brojka zaraženih opakim koronavirusom u Turskoj još je uvijek oko 1000.

Linker
20. svibanj 2024 19:52