foto: Getty
TEŽAK NAPAD

RAZJARENA ZVIJEZDA 'Vi nas iskorištavate, ma vi ste je... smeća, ništa više!'

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 08. siječanj 2016. 22:05

Španjolski mediji silno su razljutili zvijezdu Barcelone Danija Alvesa, koji ne može vjerovati da se nakon pobjede Barcelone nad Espanyolom u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa Kralja (4:1) više piše o grubostima i Luisu Suarezu (kažnjen s dvije utakmice suspenzije zbog verbalnog ataka), nego o trijumfu Blaugrane.

"iskreno, svakim me danom sve više sram što sam dio ovoga sporta", napisao je Brazilac na Instagramu. "Mediji nas iskorištavaju. Nekoć sam mislio da mogu izaći na travnjak, igrati za svoj dres, a onda ću nakon utakmice čitati komentare, ovisno jesam li dobio ili izgubio, o tome kako sam dobro ili loše igrao. Sada nas, pak, mediji koriste kako bi prodali što više novina. Svaki dan se sve manje govori o nogometu, o taktici, potezima, vještinama, golovima i spektaklima. Kakvo su oni j***** smeće," nije birao riječi branič.

Jasno, javila se i službena Barcelona, ogradivši se od uvreda.

"Dani Alves je uputio silno kritičnu poruku medijima te je koristio uvredljive izraze. Igračima je dopušteno da slobodno iznose svoja mišljenja, ali Barcelona želi razjasniti da se ne slaže s uvredljivim izrazima koji su korišteni."

Linker
20. svibanj 2024 00:27