Celina Locks

 SCREENSHOT Instagram
SUDBONOSNO DA

FOTO Ronaldo stao na ‘ludi kamen‘ s 14 godina mlađom manekenkom: Ovo je ljepotica koja mu je ukrala srce

Ima šarma i s loptom u nogama, ali veliki je zavodnik i izvan nogometnog terena
Piše: SNObjavljeno: 26. rujan 2023. 20:03

Legendarni Ronaldo Luís Nazário de Lima, uvriježeno rečeno "pravi Ronaldo", s loptom u nogama šarmirao je svjetsku publiku, a veliki je zavodnik i izvan travnjaka.

Brazilac je ovog tjedna četvrti put stao na "ludi kamen" i izrekao sudbonosno da 14-godina mlađoj partnerici, sada i supruzi Celini Locks. Atraktivna manekenka uživa veliku popularnost na društvenim mrežama, samo na Instagramu prati ju nešto manje od pola milijuna korisnika.

Celina je postala gospođa Ronaldo na Ibizi, gdje je održano vjenčanje u krugu obitelji, a prisustvovali su i Brazilčevi nogometni suputnici, pa su kamere uhvatile Julio Baptista, koji je s njim dijelio svlačionicu Reala.

Ranije je Ronaldo bio u braku s Milene Domingues, a zatim i s manekenkom Daniellom Cicarelli, s kojom se vjenčao u francuskom dvorcu, no ispalo je da im brak nije valjan jer se nisu razveli od prijašnjih partnera. Prekinuli su zbog nevjere, pričala je Cicarelli.

Treća životna partnerica bila mu je Beatrice Antoni, s kojom se razveo 2012. godine. Ostaje za vidjeti je li čuveni Brazilac pronašao četvrtu sreću.

Linker
08. svibanj 2024 17:58