Martin Rose/Bongarts/Getty Images / Bongarts/Getty Images
E, OVO JE PREVRŠILO SVAKO MJERU

SEKS SKANDAL KAKAV OTOK NE PAMTI Tri djevojke škaricama silovale mladog nogometaša, a onda rezuckale povrće po njegovom tijelu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. prosinac 2016. 21:06

Britanke Brogan Gillard (26), Paige Cunningham (22) i Shannon Jones (20) priznale su policiji kako su zlostavljale 20-godišenjeg nogometaša.

Mediji na Otoku također navode kako spomenutim djevojkama prijeti višegodišnja kazna zatvora nakon što je istragom utvrđeno kako su seksualno zlostavljale nogometaša, a potom i plesale oko njega dok je ovaj bio u djelomičnom stanju svijesti. Da stvar bude gora, djevojke su u jednom trenutku počele rezati i povrće na njegovom tijelu.

Optužene djevojke su priznale kako su 'svog' nogometaša upoznale za vrijeme izlaska u jednom noćnom klubu. Jedna od spomenutih ga je pozvala u svoj stan, a onda su ga odlučile i napiti, skinuti i silovati škaricama kojima su mu nekoliko trenutaka ranije odrezale kosu.

Sve je evidentirano kamerom, a video snimka je kasnije poslužila tužiteljstvu kao glavni dokaz. Presuda će biti donesena u siječnju iduće godine, a Gillard (26), Cunningham (22) i Jones (20) su upisane u listu seksualnih prijestupnika.

Linker
02. svibanj 2024 05:37