Foto: Damir Krajac / CROPIX
DESET U NIZU

SJAJAN HAJDUKOV NIZ JE ŠALA MALA ZA ŠPANJOLCA Sa Splićanima ima četiri uzastopne pobjede, ali još je uspješniji bio u Mađarskoj

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 06. svibanj 2017. 13:50

Četiri uzastopne pobjede ima Carrillo u Hajduku, danas mu se nudi mogućnost za petu, ali može Španjolac puno bolje. Za njega su četiri prava šala, jer u Videotonu je kreirao niz od 10 pobjeda na startu prvenstva u jesen 2014. godine! Da, dobro ste pročitali, uzeo je svih 30 bodova na početku sezone dodavši pritom i jednu pobjedu u Kupu.

Od 26. srpnja do 19. listopada trajala je serija kojom je postavljen klupski rekord Videotona. Takav doseg bio bi i rekord Hajduka, jer najduži klupski niz od devet pobjeda drže Nenad Gračan (jesen 2001.) i Ante Miše u sezoni 2008/09. Kakvo li je to samo čudo u Szekesfehervaru bilo pred dvije i pol godine kada je dotad anonimni 46-godišnji Carrillo u svom prvom samostalnom trenerskom poslu krenuo sa 10 pobjeda ostvarivši gol-razliku 27:5, pobjegavši drugoplasiranom MTK za šest bodova.

Eto, tako je nekoć po Mađarskoj “gazio” strateg Bijelih, a danas u Hajduku ima prvi od dva velika testa. Osijek za treće mjesto, pa zatim Rijeka za potvrdu perspektive momčadi za sljedeću sezonu. Jasno i potvrdu produljenja ugovora trenera. Jer, još Carrillo nije produžio ugovor.

Linker
18. svibanj 2024 16:07