Paolo Rattini/Getty Images / Getty Images
TRAŽENI IGRAČ

STIGLA I SLUŽBENA POTVRDA Skočili sami sebi u usta i komplimentima zasuli mladu zvijezdu: 'On ima sve da postane najbolji'

Piše: Toni RončevićObjavljeno: 04. svibanj 2017. 19:00

Makar je sportski direktor Juventusa Giuseppe Marotta demantirao pokušaj kupovine Patrika Schicka iz Sampdorije prije nekoliko dana, čini se da u tome nema puno istine.

Dopredsjednik torinskog kluba Pavel Nedved ne skriva impresije prema svom sunarodnjaku Schicku koji se predstavio s 10 pogodaka u prvenstvu.

- Mogu potvrditi da jesmo zainteresirani i da će tako ostati, a sve ovisi o njegovom agentu. Schick je upravo primjer igrača koji zna zauzeti najbolju poziciju i može igrati na više pozicija - izjavio je Nedved, nekada i sam igrač Juventusa - te tako 'pokosio' Marottine navode od nekidan.

Ali, nije se zaustavio samo tu.

- Schick ima sve da postane najbolji - podvukao je Nedved koji očito jako cijeni 21-godišnjeg napadača. Raspucani Čeh nije na meti samo Juventusa, zainteresirani su i klubovi poput Manchester Uniteda, Liverpoola, Chelseaja i drugi.

Dodajmo da Schick ima odštetnu klauzulu od 25 milijuna eura te da Sampdoria čini sve kako bi produžila ugovor i povisila klauzulu na 50 milijuna za jednog od svojih najvrjednijih eksponata.

Linker
03. svibanj 2024 03:09