AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI / AFP
NESTAŠNI ANTONIO

ŠTO NA UMU - TO NA DRUMU Zloćko se javio iz 'bunara' i raspleo poganu jezičinu, nema što nije izgovorio o velikim imenima

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. svibanj 2017. 15:06

Antonio Cassano je jedno od najpoznatijih lica talijanskog nogometa. Iako mu se predviđala sjajna karijera, upropastio ju je nepredvidim ponašanjem i čudnim životnim stilom, a danas je bez kluba. Međutim, uvijek pronađe malo vremena, pogotovo ovako nezaposlen, iz 'bunara', da kaže što misli o pojedinim temama i to po onoj 'što na umu to na drumu'...

Nestašni Antonio je tako iskritizirao klubove poput Milana i Intera, 'brata po karakteru' Maria Balotellija, a lijepih je riječi pronašao tek za ikonu Rome Francesca Tottija.

Milan?

- Milanov trener Vincenzo Montella zaslužuje ocjenu 10 jer ima skupinu 'otpadaka'. U moje vrijeme - ti igrači ne bi mogli niti odjenuti dres Milana. Ma ne bi mogli na prismrditi kampu - započeo je Cassano.

GENOA, ITALY - MAY 08:  Genoa CFC head coach Vincenzo Montella looks on during the Serie A match between UC Sampdoria and Genoa CFC at Stadio Luigi Ferraris on May 8, 2016 in Genoa, Italy.  (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)
Valerio Pennicino/Getty Images
Vincenzo Montella

Nije bolje prošao niti Inter.

- Inter je precijenjen, a otkaz Stefanu Pioliju nisu trebali dati. On nema igrače na potrebnoj razini za takav klub i nije ništa kriv - dao je svoje viđenje 34-godišnjak.

Iako je oživio karijeru u Nici, Cassano smatra da je Balotelli daleko od pravih igara.

- Nogomet je uzeo previše osobno. Vodi se razmišljanjem da u nogometu ne postoje prijatelji i to je problem - kaže Cassano o svom partneru s Europskog prvenstva 2012. godine s kojim je zaista briljirao i odveo Italiju - pomalo neočekivano - do finala te smotre.

Football Soccer - Nice v Paris St Germain - French Ligue 1 - Allianz Riviera Stadium, Nice, France, 30/04/2017. Nice's goal scorers Mario Balotelli (L) and Ricardo Pereira celebrate after second goal. REUTERS/Eric Gaillard
REUTERS/Eric Gaillard / REUTERS

Nekada je igrao u Romi gdje se pamte njegove igre s Tottijem.

- Da sam Totti, ne bih prestao igrati, još je dobar i mora nastaviti. Volio bih da mogu završiti svoju karijeru u istom klubu s Tottijem, s njim sam najviše uživao igrati - zaključio je svoj još jedan 'verbalni Super G' Antonio Cassano u razgovoru za talijanske medije.

Linker
21. svibanj 2024 06:08