Zamjenik glavnog urednika SN Robert Šola uručio je nagradu Miji Caktašu
 CROPIX
ŽUTA MAJICA

SVEČANOST U VARAŽDINU, DODIJELJENE NAGRADE SPORTSKIH NOVOSTI Caktaš najbolje ocijenjeni igrač u elitnom razredu, Benko dominirao u Drugoj ligi

Piše: Ivan HercegObjavljeno: 28. srpanj 2019. 23:29

Pred sam početak utakmice Varaždinci su se još jednom podsjetili na osvajanje naslova drugoligaškog prvaka. Tih dana, krajem svibnja, u velikom stilu preskočili su najvećeg konkurenta iz Šibenika i tako uhvatili željeni ulazak među prvoligaše. Uz momčadsko priznanje, Varaždin je imao i najboljeg igrača i strijelca lige, iskusnog Leona Benka.

Bio je pravi predvodnik sastava, koji je tadašnji kormilar Branko Karačić uspješno uveo u Prvu ligu. Benko je po ocjenama izvjestitelja SN proglašen najboljim igračem prošlogodišnjeg prvenstva Druge lige, a uz to s 21 pogotkom bio je i najbolji strijelac lige. Za ta dostignuća primio je priznanje SN, a trofej, Plavu majicu, uručio mu je Robert Šola, zamjenik glavnog urednika Sportskih novosti, uz naravno ogroman pljesak s tribine.

Dodajmo da je istom prilikom tradicionalnu Žutu majicu SN, koja se dodjeljuje najboljem igraču HNL-a, Robert Šola uručio i Miji Caktašu, igraču Hajduka koji je također dobio najviše ocjene od izvjestitelja našeg lista.

Varazdin, 280719.
Gradski stadion.
Dodjela priznanja Sportskih Novosti najboljim igracima 2. lige prije utakmice izmedju klubova NK Varazdin i HNK Hajduk Split.
Na fotografiji: Robert Sola i Leon Benko.
Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX
CROPIX
Čestitke Leonu Benku

Linker
18. svibanj 2024 13:34