DAMIR KRAJAC/CROPIX
DVIJE RAZLIČITE VERZIJE

Transfer bomba: Zoran Mamić napušta Dinamo i postaje izbornik u poslu teškom 4,5 milijuna eura!?

Dobro obaviješten maksimirski izbor za SN tvrdi da od odlaska neće biti ništa - interes postoji, ali...
Piše: Sportske novosti/D.OlivariObjavljeno: 07. prosinac 2020. 10:42

Zoran Mamić pristao je na ponudu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i preuzima reprezentaciju, objavili su tamošnji mediji.

Po pisanju portala Gulf Today, dogovor je već postignut, a cijeli posao trebao bi biti dovršen u sljedećih desetak dana, nakon što Mamić dogovori raskid ugovora s Dinamom.

Isti izvor navodi kako bi Mamić za dvogodišnji ugovor trebao dobiti 4,5 milijuna eura, a na klupi bi trebao naslijediti Kolumbijca Jorgea Luisa Pinta koji je reprezentaciju napustio nakon nekoliko mjeseci.

Međutim, doznajemo iz dobro obaviještenih maksimirskih izvora da informacije koje su objavili mediji u UAE nisu točne, kako pregovori nisu u tijeku te da je Mamić fokusiran samo na svoj posao u Dinamu. Interes za Mamića kao izbornika reprezentacije postoji, prvenstveno zbog njegovih rezultata s Al Ainom i činjenice da glavni igrači reprezentacije prvo njega žele za izbornika, ali konkretne informacije o navodnom odlasku nisu točne.

Mamić je već radio u Ujedinjenim Arapskim Emiratima 2018. godine kada je a Al-ainom osvojio naslov prvaka te postao svjetski doprvak na FIFA-inom klupskom svjetskom prvenstvu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. svibanj 2024 10:34