REUTERS
PIŠU ŠPANJOLCI

VELIKI ŠEF OPET LUDUJE - ZIDANE ODLAZI, A VEĆ SE ZNA I NJEGOVA ZAMJENA? Napravio je povijesni podvig, a sada odlazi nakon tek trećine prvenstva?!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. studeni 2017. 18:16

Real Madrid je definitivno u velikoj krizi. Nakon što su se proširile priče kako u svlačionici 'kraljeva' više ne vlada zajedništvo i zdrava atmosfera, sada je krenula ozbiljna priča kako bi trener mogao napustiti klupu i to vrlo brzo.

Španjolski mediji ističu kako je predsjednik Reala Florentino Perez već nekoliko puta dokazao da je 'lak na okidaču' pa si nitko ne bi trebao iznenaditi ako se u sljedećih nekoliko dana Zinedine Zidane nađe na izlaznim vratima.

Perez je u nekoliko navrata javno iskazivao svoje simpatije prema radu njemačkog izbornika Joachima Löwa i upravo bi on trebao zamijeniti Zidanea. Löw je i prije bio velika želja Pereza, no njegov rad na klupi Elfa je naravno preozbiljan kako bi uz to vodio i Real Madrid.

Pitanje je koliko je i sada realna takva opcija, no kako smo već spomenuli Perez je uistinu 'lak na okidaču', a novac klubu poput Reala zapravo nikada nije bio problem.

Podsjetimo, iako je bio praktički bez ikakvog trenerskog iskustva, Zinedine Zidane je s Realom napravio nešto što nitko prije njega nije uspio. Dakle, sva sila eminentnih trenerskih stručnjaka kroz povijest Lige prvaka nikada nije uspjela obraniti osvojeni naslov. Francuz alžirskog podrijetla je u tome uspio, no sadašnjih 10 bodova zaostatka za Barcelonom je očito stvar koja je nedopustiva...

Linker
02. svibanj 2024 13:52