Gonzalo Higuain
 REUTERS/Max Rossi
PJACA PONOVNO DOBIO MINUTAŽU

VIDEO: KAO DA JE NASTAVAK UTAKMICE S DINAMOM Juventus pregazio nemoćnog domaćina za točno pet minuta

Piše: HinaObjavljeno: 02. listopad 2016. 17:17

U velikom su stilu nogometaši Juventusa otvorili nedjeljni program 7. kola Serie A. Četiri dan nakon što su sa 4:0 pobijedili Dinamo na Maksimiru, Higuain, Dybala i društvo pomeli su i Empoli s 3:0.

Nije zapravo Juventusu sve išlo baš tako lako kao protiv Dinama prošlog utorka. Mreže su mirovale do 65. minute, a onda je sve riješeno doslovno u pet minuta.

Dybala je načeo pretposljednju momčad lige u 65. minuti, a Higuain je u 67. i 70. zabetonirao pobjedu gostiju.

Mario Mandžukić nije ulazio u igru, a Marko Pjaca je u 73. minuti ušao umjesto Dybale.

Palermo je do posljednje sekunde gostovanja kod Sampdorije imao pobjedu u džepu, zahvaljujući trećem ovosezonskom pogotku bivšeg igrača zaprešićkog Intera Makedonca Ilije Nestorovskog iz 60. minute. No, u petoj minuti sudačke nadoknade Sampdoria je uspjela preko Brune Fernandesa doći do izjednačenja, a dojam je da je hrvatski vratar Josip Posavec mogao malo bolje reagirati, iako je Portugalčev udarac bio snažan i prilično precizan. Ante Budimir je cijelu utakmicu odgledao sa Sampdorijine klupe za pričuve.

Genoa je pod vodstvom našeg trenera Ivana Jurića stigla do treće ovosezonske pobjede, a druge u gostima. Za slavlje u Bologni zaslužan je bio 21-godišnji Argentinac Giovanni Simeone, pogotkom u 77. minuti. Domaći su od 43. minute igrali s igračem manje, zbog isključenja Gastaldella. Na suprotnoj strani je u 85. minuti Gentiletti zaradio drugi žuti karton, ali je samo dvije minute poslije Bologna opet ostala s igračem manje, kad je isključen Džemaili.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
30. travanj 2024 21:13