GLOBAL IMAGENS/ATLANTICO PRESS/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA
PRAVA HISTERIJA

VIDEO: Kaos zbog Ronalda, navijači masovno upali u hotel! Portugalac se oglasio: ‘Želim se ispričati...‘

‘Znam da su svi tužni jer sam i ja tužan. U nogometu postoje stvari koje ne možete kontrolirati
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 23. siječanj 2024. 17:31

Cristiano Ronaldo izazvao je pravi histeriju među navijačima u Kini. Al-Nassr trebao je, naime, odigrati dvije utakmice u Kini, ali sve je palo u vodu nakon Ronaldove ozljede zbog čega je čitava mini-turneja saudijskog kluba na koncu odgođena.

"Žao mi je što vas moram obavijestiti da će Al Nassr Winter Tour biti odgođen zbog fizičkih problema Cristiana Ronalda. Vratit ćemo se u Kinu što je prije moguće i igrati utakmice protiv Shanghai Shenhue i Zhejianga", poručili su iz Al Nassra na opće razočarenje.

STAMPEDO KINESKIH NAVIJAČA POGLEDAJTE OVDJE.

A kada Ronalda već nisu mogli vidjeti na terenu, navijači su masovno banuli u hotel u kojem je Al-Nassr boravio. Jesu li uspjeli u svojoj nakani i došli do slavnog Portugalca ostalo je nepoznato, ali ako je suditi po snimkama iz hotela Ronaldo bi se teško mogao obraniti od takvog kaosa.

U međuvremenu, vjerojatno sa sigurne udaljenosti od nekontrolirane mase obožavatelja koja je pokušala doći do njega, Ronaldo se obratio navijačima i ispričao zbog odgode utakmice.

RONALDOVU IZJAVU POGLEDAJTE OVDJE.

"Želim se ispričati kineskim navijačima. Znam da su svi tužni jer sam i ja tužan. Kao što znate, u nogometu postoje stvari koje ne možete kontrolirati, a ja sam igrač koji se ne ozljeđuje često iako igram 22 godine", poručio je Portugalac.

Linker
17. lipanj 2024 00:42