reuters
ISTINSKI HEROJI

VIDEO: NAJHRABRIJI KLUB NA SVIJETU OSTAO BEZ VELIKOG TROFEJA Šest mjeseci nakon stravične tragedije stigli na korak do zadivljujućeg uspjeha

Piše: HinaObjavljeno: 11. svibanj 2017. 14:06

Nogometaši kolumbijskog Atletico Nacionala iz Medellina osvojili su južnoamerički Superkup nakon što su u uzvratnoj utakmici na svom terenu svladali brazilski Chapecoense sa 4-1 i tako nadoknadili 1-2 poraz iz prve utakmice.

Chapecoense je stigao u Medellin šest mjeseci nakon što je u studenome prošle godine u blizini toga grada u padu zrakoplova poginula gotovo čitava momčad toga kluba kada je putovala na utakmicu finala Copa Sudamericane.

Po dva gola za Atletico postigli su Andres Ibarguen i Dayro Moreno, dok je počasni gol za Chapecoense postigao Tulio Melo osam minuta prije kraja utakmice.

"Atletico je brzo poveo i to je usmjerilo utakmicu u njegovu korist. Imali smo šanse kod 2-0 koje nismo iskoristili, a onda su oni zabili treći i četvrti gol. No, mi smo još uvijek u fazi rekonstrukcije momčadi, sezona je tek počela", kazao je trener Chapecoensea Vagner Mancini nakon utakmice.

Linker
02. svibanj 2024 21:46