screenshot
NEPROCJENJIVO

VIDEO: OD OVE SNIMKE NAJEŽIT ĆETE SE KAKO DUGO NISTE Pogledajte motivacijski govor pomoćnog trenera nakon kojeg je favorizirani suparnik razbijen 6:0!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. svibanj 2017. 18:47

Utakmice za plasman u viši rang natjecanja, ili one za ostanak u ligi često su jače i bolje za praćenje od onih koje odlučuju o naslovu prvaka. Osim kvalitete igrača, jako je bitan i onaj motivacijski faktor gdje veliku ulogu igraju treneri.

Arminia Bielefeld bori se za ostanak u Drugoj njemačkoj ligi, a pomoćni trener Carsten Rump održao je motivacijski govor u svlačionici uoči izlaska na teren. Arminia je do tog 33. kola pobijedila u samo sedam utakmica, no bez obzira na to njihova Schüco Arena bila je krcata, a na suprotnoj strani sjajao je trećeplasirani Braunschweig koji se bori za izravan plasman u Bundesligu.

"U redu dečki, slušajte: 25.000 ljudi vani čeka da izađete i eksplodirate. 25.000! Mole se Bogu da vam da snage. Snagu vam daju i vaše obitelji koje su tu za vas svaki dan! I danas su na tribinama, a Katrin ovdje ovo sada snima da im to pošalje", rekao je Rump pa eksplodirao na kraju:

"A sada mi morate obećati da ćete dati sve od sebe za svoje obitelji. Dati apsolutno sve u ovih 90 minuta. Od prvog do posljednjeg sučevog zvižduka dati sve za svoju djecu i dobit ćemo ovu utakmicu. Obećajete li mi to?", završio je Rump, a igrači gromoglasno odgovorili: "DAAAAAA!!!", izašli na teren i pobijedili favoriziranog protivnika 6:0!

Protivnici nisu ni znali što ih je snašlo. U 13. minuti sami su si zabili prvi gol, a do 76. minute još su pet puta išli po loptu u svoju mrežu.

Linker
02. svibanj 2024 07:24