Screenshot/Facebook
NIJE SE PREVIŠE SUZDRŽAVAO

VIDEO: POGLEDAJTE 'BEZOBRAZNU' PORUKU ZLOČESTOG DEČKA HRVATSKOG NOOGMETA 'Poludio' nakon dramatične pobjede: 'Bit će Željo kur**...!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. svibanj 2017. 10:39

Tonći Kukoč, zločesti dečko hrvatskog nogometa i samoprozvani 'najbolji lijevi bek bugarske lige', opet se našao u centru pažnje.

Kukoč je trenutačno član Zrinjskog iz Mostara, a u Bosni i Hercegovini se vodi velika bitka za naslov između njih i sarajevskog Željezničara. Zrinjski je jučer slavio u 94. minuti golom iz 11-erca i tako zasjeo na tron i sam odlučuje o svojoj sudbini u posljednjem kolu, a bivši nogometaš Hajduka i brojnih drugih klubova dao si je oduška.

- Bit će Željo kur** šampion! Ćelavi, ovo je bila šahovska partija i Zrinjski je dobio! - poručio je rivalimai i treneru iz Željezničara Kukoč. Nije s njim nikada dosadno, ranije se također znao istaknuti 'biserima'.

Osim samododijeljene titule najboljeg lijevog beka u Bugarskoj, nametao se i reprezentaciji u kojoj je jedino 'Strinić bolji od njega i ne pozna nikakve miliće i piliće', isticao je majicu HNS-a sa spornim obilježljima i tako dalje, zvao se 'bezobraznom ljevicom' zbog razornog udarca lijevom nogom...

U svakom slučaju, ako su pristalice Želje i gajile kakvu nadu, poslije ovoga se mogu slikati.

Linker
03. svibanj 2024 12:38