Zeljko Hajdinjak / Cropix / CROPIX
POGLEDAJTE ŠTO MOGU

VIDEO: PUTUJEMO U BUDUĆNOST Ovo je pet najzanimljivijih igrača finala EP-a u Hrvatskoj: Upoznajte buduće zvijezde svjetskog nogometa

Prije nekoliko dana je završeno EP do 17 godina održano u Hrvatskoj, Španjolska je u finalu pobijedila Englesku, a predstavljamo TOP 5 mladih talenata iz te dvije zemlje.
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 21. svibanj 2017. 14:26

ABEL RUIZ

Već je lani bio na Euru U-17, ovaj je put slavio kao kapetan. Centarfor iz Barcelone dao je četiri gola računajući i kvalifikacije. Dosta je visok i jak, pitanje je koliko će se još razvijati. Ako se bude razvijao, postat će klasa.

SERGIO GOMEZ

Desetka Španjolske, igrač Barcelone, tehničar, dribler i dobrog šuta. Nešto nalik Iscu, iako je Realov veznjak još jači na lopti. Zanimljiv je i Jose Alonso, premda je često ulazio s klupe.

JADON SANCHO

Napadač i krilo, autor tri gola na završnom turniru, dribler sa štosevima poput Brazilaca, samo da mu slava u mladim godinama ne udari u glavu, brzo bi mu Guardiola mogao dati šansu.

CALLUM HUDSON-ODOI

U finalu je djelovao kao povučena špica, zabio gol, prolazio. Igrač Chelseaja velikog potencijala. Da su dobili, mogao je uzeti epitet igrača utakmice.

RHIAN BREWSTER

On je zanimljiv kao podbačaj, centarfor o kojem se toliko toga lijepoga napisalo, špica Liverpoola, odigrao je lošu utakmicu, ali potencijal je nedvojben. Zabio tri gola u prva dva kola, poslije ništa.

Linker
27. travanj 2024 19:00