Screenshot: Twitter
EMOTIVAN TRENUTAK

VIDEO: SLAVNI ENGLESKI NOGOMETAŠ SE SLOMIO I ZAPLAKAO PRED KAMERAMA ZBOG BOLESNOG DJEČAKA 'Pitanje je dana kad će nas napustiti...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. srpanj 2017. 10:46

Ugledni engleski nogometaš Jermain Defoe (34) dobro se sprijateljio s teško bolesnim dječakom Bradleyjem Lowryjem kojem su liječnici još u prosincu prošle godine nagovjestili da ima svega par mjeseci života.

Iako je šestogodišnji Bradley uspio pobijediti rak kratkoročno, zloćudna bolest se vratila, a kako njegova obitelj odaje zdravstveno stanje sve mu je lošije.

Bivši kapetan Sunderlanda inače dosta svog slobodnog vremena provodi s dječakom koji je fan tog kluba. Dječakova majka kaže da u njegovom društvu Bradley zaboravi na sve probleme i smije se.

Upitan za svog prijatelja na predstavljanju u Bournemouthu Defoe se slomio, a snimka je obišla svijet.

"On me promijenio kao osobu. Odem u bolnicu i provodimo vrijeme sami. U bolnici me pitao želim li ići spavati s njim u krevet. Pristao sam, naravno, a zaspao mi je u naručju. Ne mogu opisati kako se osjećam. Posebno je družiti se s njime", objašnjava Defoe koji zna što malenog dječaka čeka.

"Sličnu sam stvar prolazio sa svojim ocem, ali jako je teško vidjeti dijete da ovako pati i da to dugo traje. Pitanje je dana kada će nas napustiti, ali ostat će u mom srcu do kraja života", zaključio je 34-godišnji napadač, koji je dosad u dresu engleske reprezentacije skupio 57 nastupa.

Linker
19. svibanj 2024 23:46