Zadar, 021114.Stadion Stanovi. Utakmica 14. kola MAXtv Prve nogometne lige izmedju NK Zadar i NK Hajduk.Na fotografiji: Igor Tudor.Foto: Luka Gerlanc / CROPIX
 / Luka Gerlanc / CROPIX
ŠTO SE JOŠ MOGLO DOGODITI?

VIDEO: TUDOR ĆE VATRENO KRŠTENJE PAMTITI CIJELI ŽIVOT Napustio ga član prve momčadi, izgubio derbi, sudac svirao penal pa ga poništio!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. veljača 2017. 20:58

Igor Tudor je nakon vatrenog krštenja u svojoj prvoj utakmici na klupi Galatasaraya, u kojoj je odigrao 1:1 kod 'fenjeraša' Rizespora, ima i vatreno krštenje pred domaćim navijačima i to u jednom od najvećih turskih derbija.

Protiv trenutno vodećeg Bešiktaša je izgubio 0:1 i tako mu dopustio da odmakne na čak 10 bodova razlike.

Splićanin je uoči utakmice izostavio lijevog beka, Norvežanina Martina Linnesa, a kako pišu turski mediji, ovaj je bio toliko ljut na hrvatskog stručnjaka da je napustio klupski kamp.


penalty

Nova turbulencija za Tudora dogodila se već u 13. minuti utakmice kada je desno krilo Galate, Öztekin, pobjegao obrani gostiju, a u šesnaestercu ga srušio stoper gostiju Nukan. Sudac Yildrim prvo je pokazao na bijelu točku pa nakon brojnih prigovora i konzutacije s pomoćnim sucem promijenio odluku i dosudio samo aut za goste što je dovelo do pravog 'koncerta zvižduka' prepune Türk Telekom Arene u Istanbulu.


All Goals & Highlights HD - Galatasaray 0-1... by arcturusmedia33

Bešiktaš je poveo u 47. minuti kada je nakon sretnog odbijanja od živog zida zabio Talisca, a rezultat se do kraja više nije mijenjao. Galatasaray je tako 12 kola prije kraja ostao na trećem mjestu s dva boda ispred najvećeg rivala Fenerbahčea.

"Bešiktas je dobio utakmicu jer je iskoristio svoju priliku iako se činilo da će to biti jedan od onih susreta bez pogodaka. Mi sada moramo ići utakmicu po utakmicu, vidio sam i dosta pozitivnih stvari, ali ima i problema koje moramo riješiti", rekao je Tudor pa povukao paralelu sa svojim bivšim klubom Karabuksporom.

"Tamo sam bio šest, sedam mjeseci, a ovdje sam šest, sedam dana. To je jedna potpuna drugačija priča".

Rezultati by SofaScore

Linker
03. svibanj 2024 02:00