Gonzalo Higuain

 Screenshot: Twitter
NEOBIČAN PODATAK

Zanosna plavuša i slavni Argentinac postali viralni hit: Nesvakidašnja utakmica pa još zanimljiviji intervju...

Argentinski napadač napravio je nešto što je uspjelo rijetkima prije njega
Piše: JL.Objavljeno: 15. rujan 2022. 10:27

Piše: Ivan Alaupović

Gonzalo Higuain postigao je dva gola u utakmici koja se igrala dva dana. Bivši napadač brojnih europskih klubova bio je dvostruki strijelac u utakmici između Inter Miamija i Columbus Crewsa koja je započela u utorak navečer, a završila srijedu iza ponoći nakon što je na dva i pol sata bila prekinuta zbog lošeg vremena. Po povratku na teren Higuain je zabio gol te Inter Miamiju donio vrijednu pobjedu.

Nakon tako senzacionalne utakmice, uslijedio je još zanimljiviji intervju. Higuaina je intervjuirala bivša Kanadska nogometašica 33-godišnja Kaylyn Kyle, koja od 2020. radi kao novinarka za Inter Miami. Kyle je imala poteškoća s izgovaranjem riječi na španjolskom jeziku, a dok je koristila mobitel kako bi se lakše sporazumjela s Argentincem, Gonzalo je ljubazno govorio kako je pobjeda bila od veće važnosti za momčad nego njemu osobno zbog ovog nevjerojatnog podatka.

Kyle je poslije utakmice intervju objavila na društvenim mrežama uz zahvalu Higuainu na ljubaznosti i što se pretvarao da razumije o čemu je pričala, a njihov razgovor postao je viralni hit i zbog atraktivne plavuše koja je privukla pozornost i svojom odjevnom kombinacijom.

Linker
18. svibanj 2024 17:18