Reuters, sn ilustracija
U KLUBU ŠOKIRANI

NOGOMETAŠ BORUSSIJE IPAK TEŽE OZLIJEĐEN NAKON NAPADA Mladom igraču polomljena ruka, a šaka prepuna stakla: 'Šokirani smo i mislimo na Marca'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. travanj 2017. 10:48

Prvi susret četvrtfinala nogometne Lige prvaka između Borussie Dortmund i Monaca odgođen je nakon što su se u blizini autobusa s igračima njemačkog kluba dogodile tri eksplozije pri čemu je ozlijeđen branič Marc Bartra.

Mediji navode kako je španjolskom nogometašu odmah pružena pomoć u bolnici, ali iako su prve informacije bile kako ozljede nisu teže prirode tome ipak nije bilo tako. Naime, nogometašu je od razbijenog stakla u autobusu stradala ruka te je sinoć i operiran.

"Marc Bartra noćas je podvrgnut operaciji nakon što mu je u napadu na autobus slomljena kost podlaktice te šaka koja je ostala puna komadića stakla."

Srećom na stadionu nije bilo nikakvih incidenata, a utakmica je odgođena za srijedu, 12. travnja u 18:45 sati. Bartrini suigrači također su bili šokirani ozljedom svog braniča i čitavim incidentom.

"Igrači su u šoku, cijela momčad je u šoku. Nitko nije očekivao ovako nešto. Napali su nam autobus. Ove slike teško izlaze iz glave. Svi se sada držimo zajedno" - kazao je izvršni direktor Dortmunda Hans-Joachim Watzke.

"Autobus je skrenuo s glavne ulice, kada je došlo do eksplozije. Nakon što je došlo do velikog praska svi smo se sagnuli i smjestili na pod. Nismo znali što se dogodilo," kazao je vratar Roman Burki, dok je Marc Schmelzer dodao: "Šokirani smo i mislimo na Marca, nadamo se da će se brzo oporaviti. Svi razmišljamo kako ćemo danas igrati za njega."


BORUSSIA DORTMUND PULLMAN AFTER EXPLOSION

Linker
18. svibanj 2024 18:46