Mateo Kovačić
 Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images
CIAO, MATEO!

NOVI TRENER GIGANTA POKREĆE REVOLUCIJU NA HR POGON Mateo Kovačić odlazi iz madridskog frižidera

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. srpanj 2016. 13:41

Vincenzo Montella jučer je i službeno započeo svonju eru u Milanu. prvi trening u posrnulom velikanu kojem želi vratiti patinu stare slave. S obzirom da je trenutačna momčad limitirana, famozni Aeroplanino na trening je doletio i s papirićem želja koju je uručio klupskom vodstvu.

A na tom papiriću strši jedno, debelo podcrtano ime - Mateo Kovačić!

Mladi Hrvat visoko kotira kod Montelle, koji Milan kani preobraziti u furiozni stroj temeljen na formaciji 4-3-, gdje bi, između ostalih, Kovačić bio jedan od ključnih igrača. Adriano Galliani, čekajući bogati kineski slet, već se, piše la Gazzetta dello sport, javio Realu, odnosno Florentinu Perezu s kojime njeguje sjajne odnose, a Madriđani su jasno poručili:

"Kada nađemo zamjenu, vi ste prvi u redu za Kovačićevo dovođenje..."

Zidane je, pritom, svoju zamjenu već locirao u portugalskom veznjaku Andre Gomesu iz Valencije, koji je navodno već na putu prema Madridu. Što znači da bi se niska prijelaza iz Reala u Milan i obratno trebala nastaviti s 22-godišnjim Hrvatom koji će na San Siru tražiti toliko potrebni oporavak nakon zlatnog madridskog frižidera...

Ostaje samo pitanje hoće li Kovačić put Milana krenuti posudbom, ili će Real inzistirati na transferu, kojim bi nadoknadio barem dio od 30 milijuna eura, koliko ga je prošloga ljeta platio Interu.

Linker
06. svibanj 2024 09:35