REUTERS/Stefano Rellandini / REUTERS
LOVA DO KROVA

ODBILI PRAVO BOGATSTVO ZA NAPADAČA I TRAŽE 'BOGATSTVO NA KVADRAT' Za jednu od najboljih špica u Europi žele milijune, trojicu igrača i ništa manje...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. srpanj 2017. 17:44

Jedan od najboljih napadača u Serie A prošle sezone, Torinov Andrea Belotti vrlo je tražena roba u ovom ljetnom prijelaznom roku. Za njegove usluge zainteresirani su sami velikani uključujući i Chelsea koji je u jednom trenutku poslao i ponudu, ali su Abramovič i drutšvo na kraju odustali od posla obzirom kako su u Torinu tražili previše novca.

Naime, otkupna klauzula u ugovoru ovog napadača iznosi čak 100 milijuna eura što je teško da će neki klub platiti. Ipak, nakon što su Englezi odustali u utrku za njegovim dovođenjem uključio se Milan koji za nadolazeću sezonu slaže jaku momčad.

Do sada su Rossoneri već doveli Francka Kessiea (Atlanta), Hakana Calhanoglua (Bayer Leverkusen), Fabija Borinija (Sunderland), Ricarda Rodrigueza (Wolfsburg), Leonarda Bonuccija (Juventus), Lucasa Bigliju (Lazio) te Andrea Silvu (Porto), a idući na radaru je upravo napadač Torina.

Rossoneri su ponudili 35 milijuna eura te M'Bayea Nianga i Gabriela Palettu, ali na iznenađenje mnogih Torino je odlučio odbiti ovu bogatu ponudu. Predsjednik Torina, Urbano Cairo, izjavio je kako Belotti može otići samo ako u Milanu pristanu na 70 milijuna eura Nianga, Palettu i mladog Manuela Locatellija.

Linker
03. svibanj 2024 14:03